19 GODINA ISKUSTVA

Stručnost, profesionalnost, odgovornost i empatija naše su misli vodilje.

U SKLADU S PRIRODOM

Smještaj dva odvojena objekta, međusobno povezana parkom-voćnjakom čije je okruženje i zimI i ljeti uvijek daje novi doživljaj ljepote prirode i čovjeka u njemu

BRIGA O ZDRAVLJU - 24 SATA ZDRAVSTVENA NJEGA

Medicinske sestre više i srednje stručne spreme sa licencom za rad i dugogodišnjim iskustvom u Sestre Mace Domu, uz njegovatelje, fizioterapeuta, suradnja s liječnicima specijalistima iz drugih zdravstvenih Ustanova, 18-godišnje postojanje Doma vjerodostojan su pokazatelj da nam možete vjerovati.

KVALITETA ZA CIJENU

Ukupna Kvaliteta smještaja i usluge sigurno su iznad vrijednosti cijene smještaja u Sestre Mace Domu.

DOBRODOŠLI U SESTRE MACE DOM!

PRIČA O NAŠEM DOMU

Otvaranjem Doma  za starije i nemoćne osobe pod nazivom SESTRE  MACE DOM, bila mi je želja da to bude drugi dom onima, kojima je potrebna briga i skrb van obiteljskog okruženja.

Željela sam da to ne bude hotelska izoliranost, bolnička sterilnost, već sjedinjenje čovjeka i ljepote prirode u funkcionalnom i dobro organiziranom prostoru objekta i njegovog okoliša, uz zaposlenike koji  primjenjuju visoke standarde struke i etike i uz izrazitu empatiju premakorisnicima Doma  i  njihovim obiteljima.

NAŠA MISIJA

Misija Doma za starije osobe Sestre Mace Dom i Ustanove za zdravstvenu njegu bolesnika u kući Sestra Maca je poboljšanje kvalitete života i dostojanstvo svakog našeg korisnika bilo smještenih u Sestre Mace Dom ili u krugu vlastite obitelji.

NAŠA VIZIJA

Živjeti u sjedinjenju sa prirodom uz stručne ljude koji Vas vole, cijene i poštuju, koji su stručno obrazovani, kompetentni, koji posjeduju empatiju. Vaša obitelj će u skladu sa svojimmogućnostima i Vašim potrebama i dalje sudjelovati u brizi za Vas – njihove najbliže

KVALITETA USLUGE

Naša orijentacija je provođenje politike kvalitete  prema međunarodnom standardu ISO 9001: 2008 koji je implementiran u Sestre Mace Domu od 2012.g i recertificiran do 2021.g.

RAZNOLIKOST

Individualan pristup svakom korisniku u skladu je s mogućnostima i potrebama korisnika

NAZOVITE NAS I POSJETITE NAS

Vrata našeg doma uvijek su Vam otvorena!

NAŠE USLUGE

Smještaj u Dom

Smještaj može biti privremeni ili trajni za ukupno 38 pokretnih, polupokretnih ili nepokretnih osoba. Može biti povremeni, vikend smještaj kao i cjelodnevni boravak.

Zdravstvena njega u kući

Zdravstvenu njegu provodimo na teret HZZO-a, temeljem odobrenja liječnika obiteljske medicine, uz mišljenje patronažne sestre i sestrinskog otpusnog pisma kod otpusta iz bolnice

Fizikalna terapija u kući

Fiziklana terapija i rehabilitacija koju provode fizioterapeuti sa licencom za rad, uključuje i poduku pacijenta i obitelji te daje stručne savjete kako prilagoditi životni prostor bolesniku

Pomoć u kući

Smještaj može biti privremeni ili trajni za ukupno 38 pokretnih, polupokretnih ili nepokretnih osoba. Može biti povremeni, vikend smještaj kao i cjelodnevni boravak.

USTANOVA ZA ZDRAVSTVENU NJEGU SESTRA MACA

O USTANOVI

Ustanova je Ugovorna zdravstvena Ustanova sa HZZO-om.

Zdravstvenu njegu i rehabilitaciju kao i fizikalnu terapiju bolesnika u kući provodimo na području Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije

Ustanova u svom radu neposredno surađuje sa liječnicima obiteljske medicine, patronažnim sestrama, obiteljima bolesnika, te drugima u lancu brige za bolesnoga čovjeka.

Usluge zdravstvene njege i fizikalne terapije mogu se ostvariti privatno, na osobni zahtjev bolesnika ili njegove obitelji.

Sustav rukovođenja, upravljanja i kontrola kvalitete ISO 9001:2015. u Ustanovi je Implementirani potvrđen certifikatom 2012.-2015.g od 2018.- 2021.g

Sjedište Ustanove je u Donjoj Bistri, Stubička 492, a sjedište podružnice Ustanove je u Tuhlju, Sv.Križ 192a