Zaposlenici ustanove

ZAPOSLENICI USTANOVE ZA ZDRAVSTVENU NJEGU "SESTRA MACA"

U Ustanovi je zaposleno ukupno 30 djelatnika

  • medicinske sestre
  • fizioterapeuti
  • rukovodno-administrativni djelatnici

Djelatnici naše Ustanove prepoznatljivi su po svom korektnom odnosu prema bolesnome čovjeku, i prema suradnicima u lancu brige za bolesnoga, uvažavaju i primjenjuju u svome radu standard struke i etike.

Medicinske sestre i fizioterapeuti posjeduju odobrenje za samostalan rad (licencu) koja se obnavlja svakih 6 godina, preduvjet za obnavljanje licence je dokaz aktivnog izvođenja određenog programa ili sudjelovanje na stručnim skupovima, čime se ostvaruje potreban broj bodova za produženje licence.

Edukacija se provodi kontinuirano, sudjelujući na seminarima, predavanjima i međunarodnim skupovima koje provode nadležne komore (Hrvatska komora medicinskih sestara, Hrvatska komora fizioterapeuta), udruge (Udruga medicinskih sestara), Zavod za javno zdravstvo i na internim programima Ustanove Sestra Maca, potvrđenim od HKMS.

Ako i Vi želite biti dio našeg tima, ispunite PRIJAVU ZA ZAPOSLENJE! Nama će biti drago pozvati Vas, ukoliko nam trebaju novi zaposlenici. Mi se obvezujemo da ćemo podatke koje nam dostavite, koristiti samo u svrhu zapošljavanja, a Vi nam ispunjavanjem obrasca dajete privolu da ih obradimo i koristimo samo u tu svrhu.